/ NOCTURNE 2022

Zaterdagavond 18 juni

Een Romantische avond met kunst, fashion, culinair genieten en muziek.

Op zaterdag 18 juni aanstaande zal de15e editie van Nocturne plaatsvinden. Deze avond vol met muziek, kunst, design, fashion & culinair genieten in het Winkelgebied Paleis Noordeinde zal weer een mooi programma kennen.

Op meer dan 25 locaties vinden concerten plaats, verzorgd door muzikanten van het Koninklijk Conservatorium, het Residentie Orkest en de top van de Nederlandse Jazz.

Het Hofstads JeugdOrkest opent ook deze editie van Nocturne in de Waalse Kerk om 17.00 uur.

We hopen u die avond te ontvangen! 

Gratis entree

Programma in Project 2.0 / Gallery vanaf 20.00 uur:

Simon Rigter ft. Vincent Koning.
Saxofonist Simon Rigter en gitarist Vincent Koning staan beiden aan de frontlinie als solisten en behoren tot de absolute top van de Nederlandse jazz scene. Ze toerden door landen als: China, Japan, Jamaica, Duitsland, Denemarken en deelde podia met verschillende grote internationale artiesten en formaties als: George Coleman, Het Metropole Orkest, Deborah Brown en vele anderen.

EGLE Trio
De uit Litouwen afkomstige zangeres EGLE wordt gezien als één van ''de'' nieuwe generatie internationale toptalenten. Ze behaalde haar master aan het conservatorium van Amsterdam met een 9.5 en is regelmatig te gast bij bands in heel Europa. Onlangs bracht zij haar eerste single ''Birds Notes'' uit met de Braziliaanse drummer en bekendheid Kiko Freitas. Freitas werd door het Amerikaanse magazine ''Modern Drummer Drummer Magazine'' verkozen tot 's werelds beste drummer binnen het genre wereldmuziek en werkte samen met grootheden als: Michel Legrand, Milton Nascimento, Ivan Lins, Joao Bosco en vele anderen. 

Bekijk de pdf

02-06-2022

Terug naar publicaties

NOCTURNE 2022