/ Noordeinde Nocturne | Zaterdagavond 7 maart 2020

Het is weer tijd voor het leukste, meest bijzondere en gratis muziek event bij ons in de straat. đŸŽ» Graag nodigen wij iedereen uit voor de 14e editie van Noordeinde Nocturne.

Op zaterdagavond 7 maart kunt u genieten van fijne live muziek tijdens meer dan 25 mini concerten op verschillende locaties op het Noordeinde, de Plaats en de Heulstraat. De concerten worden verzorgd door het Hofstads JeugdOrkest, leden van het Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium met de top van de Nederlandse Jazz scĂšne.

Diverse restaurants in het Noordeinde zullen deze avond speciale Nocturne Menu’s serveren en de hele straat zal feestelijk verlicht zijn met fakkels. De galeries, design stores en andere bijzondere winkels openen tot laat hun deuren, dus u kunt optimaal genieten van al het moois dat het Noordeinde te bieden heeft! Klik hier voor meer informatie en updates over het hele programma van Nocturne 2020.

Nocturne in Project 2.0 / Gallery
Op deze romantische muzikale avond wordt in Project 2.0 / Gallery om 20.30 uur de ruimte gevuld met klanken van de viool en vleugel verzorgd door het internationale duo Momoko Noguchi en Yukiko Hasegawa. Zij spelen voor u composities van Ravel, Satie en Piazolla. Om 21.15 uur wordt de vleugel overgenomen door jazzpianist Juraj Stanik met op de saxofoon special guest Marco Kegel. Juraj Stanik staat internationaal bekend om zijn lyrische spel met invloeden uit de klassieke muziek. Enerzijds werd Stanik beïnvloed door de meest invloedrijke jazzmuzikanten als Herbie Hancock en Mulgrew Miller, anderzijds door componisten als Chopin, Debussy en Bartók.

We hopen u te mogen ontvangen tijdens Noordeinde Nocturne. Het beloofd een super avond te worden!

22-02-2020

Terug naar publicaties

Noordeinde Nocturne | Zaterdagavond 7 maart 2020