/ Solo expositie 'Les Marées' Casper Faassen

15 sep 2020 / 1 nov 2020

Op dinsdag 15 september 2020 opent bij Project 2.0 Gallery in Den Haag de expositie 'Les Marées' van beeldend kunstenaar Casper Faassen. Faassen zal fotografisch werk tonen dat voortvloeide uit zijn samenwerking met dansers van Het Nationale Ballet en het Nederlands Dans Theater. De titel 'Les Marées', of 'de getijden' verwijst naar een belangrijk thema binnen zijn werk; de spanning tussen het verdwijnen en het verschijnen, het zichtbare en het onzichtbare. 

De dansfilm 'Hover through the Fog and Filthy Air' wordt ook vertoond, deze film kwam in corona tijd tot stand als reactie op de viering van vrijheid in isolatie. In de film dansen Chloe Albaret en Marne van Opstal, welke beiden actief zijn bij het Nederlands Dans Theater. Van Opstal verzorgde ook de choreografie voor de film.

Faassen raakte initieel in dans geïnteresseerd door Igone de Jong. Daarom is het extra bijzonder dat er tijdens deze expositie voor het eerst werken te zien zijn waarin zij de hoofdrol speelt. 

Maatregelen tijdens uw bezoek:
* Desinfectiegel is beschikbaar bij de ingang van de galerie en we raden u sterk aan om bij aankomst u handen te ontsmetten.
* We vragen u vriendelijk om de 1,5 meter afstand regel te hanteren tijdens uw bezoek.
* Het is mogelijk om een mondkapje te dragen, niet verplicht.

We hopen u te ontmoeten bij Project 2.0 / Gallery!



Terug naar virtuele galerij