/ MEET & GREET SEBASTIAAN KNOT

17 dec 2022 / 8 jan 2023

Sebastiaan Knot (NL 1970) is een beeldend kunstenaar die woont en werkt in Rotterdam. Zijn werk is een dialoog tussen licht en ruimte; hij gebruikt licht als materiaal om kleur- en vormcontrasten te creëren waarmee de gegeven ruimte wordt verfraaid.

Knot fungeert als moderator van waar het licht die ruimte binnenkomt. Nadat ze botsen en ruzie maken, is er altijd een conclusie en begrip. Ze hebben elkaar allebei nodig om gezien te worden. Zoals de schilder Seurat zei: “We zien de werkelijkheid niet, maar we zien wat licht ons teruggeeft van de werkelijkheid”

Samen met Knot creëerden we een nieuwe manier om zijn werk te presenteren. Met grote zorg hebben we gekozen voor een afwerking en lijst die niet afbreuk doet aan het levendige beeld maar anderzijds ook deze unieke werken beschermt.

Met veel enthousiasme presenteren wij u onze nieuwste artiest. Laat hem zijn interessante manier van werken toelichten en zie het prachtige resultaat tijdens de Meet & Greet zaterdag 17 december van 15.00 - 18.00 uur.


Terug naar virtuele galerij