/ Zaterdagavond 17 februari - Noordeinde Nocturne

Aanstaande zaterdagavond, 17 februari, vindt alweer de 12e editie van het Noordeinde Nocturne Evenement plaats! Op deze romantische avond kunt u genieten van maar liefst 20 concerten op unieke plekken in het Noordeinde. De ensembles zijn samengesteld uit leden van Het Residentie Orkest en Het Koninklijk Conservatorium.

De avond begint om 17.00 uur in de Waalse Kerk (Noordeinde 25) waar het Hofstad Jeugdorkest een openingsconcert zal uitvoeren. Daarna is het culinair genieten in één van de vele restaurants aan het Noordeinde waar diverse restaurants een speciaal Nocturne Menu zullen serveren.

Bij Project 2.0 / Gallery kunt u gedurende de avond genieten van optredens te midden van prachtige kunstwerken. Om 19.00 uur speelt het Kegestatt Trio met piano, klarinet en altviool en om 21.00 uur Sonate Voor Fluit & Piano met Martine van der Loo en Mariken Zandvliet.

Het Residentie orkest sluit om 22.00 uur deze avond spectaculair af met het slotconcert in de Waalse Kerk. De folder met het complete programma van de avond kunt u ophalen in de galerie.

Graag tot ziens aanstaande zaterdag bij Project 2.0 / Gallery!

14-02-2018

Terug naar publicaties

Zaterdagavond 17 februari - Noordeinde Nocturne