/ Paris Photo

Dit jaar is Project 2.0 / Gallery toegelaten tot niets minder dan Paris Photo!

Paris Photo is 's werelds grootste internationale kunstbeurs volledig gewijd aan de fotografie. Er wordt werk getoond van meer dan 180 van de meest prestigieuze galeries ter wereld met de grootste kunstenaars op het gebied van de moderne fotografie.

Project 2.0 / Gallery zal in een solostand de Contemporary Heroes van fotograaf Denis Rouvre presenteren. Denis Rouvre is een Franse portretfotograaf van wereldfaam met een zeer indrukwekkend portfolio. Op zijn erelijst staan een Sony World Photography Award, Hasselblad Master Award en een World Press Photo Award.

Paris Photo is hèt jaarlijkse evenement voor verzamelaars, professionals, kunstenaars en liefhebbers. Kenmerkend voor Paris Photo is dat het hele spectrum op het gebied van fotografie wordt getoond. Het programma biedt te veel om hier op te noemen. De beurs toont bezoekers een aanvullende selectie van tentoonstellingen met enkele van de belangrijkste fotografiecollecties ter wereld. Dit jaar is niemand minder dan Karl Lagerfeld eregast van de beurs. Deze uitzonderlijke persoonlijkheid zal 100 kunstwerken selecteren waarmee men de beurs door zijn ogen kunt ervaren.

De beurs vindt plaats op 9 tot en met 12 november 2017 in het historische Grand Palais in Parijs.

Mocht u dit najaar naar Parijs reizen, dan is Paris Photo een absolute must!

Voor nadere informatie houdt de website en nieuwsbrieven in de gaten.

03-08-2017

Terug naar publicaties

Paris Photo