/ We are what we live

8 jan 2017 / 12 feb 2017

Een goed begin is het halve werk! Met een enorme knal beginnen wij daarom het jaar 2017 met de nieuwe expositie ‘We Are What We Live’ van de meervoudig bekroonde topfotograaf Denis Rouvre. De expositie wordt 8 januari vanaf 14.00 uur feestelijk geopend en Denis Rouvre komt speciaal over uit Frankrijk voor dit bijzondere moment. Gelijktijdig is deze middag onze Nieuwjaarsreceptie. Twee of misschien al drie goede redenen om zondag 8 januari even langs te komen bij Project 2.0 / Gallery

De nieuwe serie van Denis Rouvre is speciaal gemaakt voor de Lavazza Kalender 2017, een enorme eer. Hiermee schaart Rouvre zich terecht in het rijtje van top fotografen zoals Helmut Newton, Annie Leibovitz, David LaChapelle en onze eigen Erwin Olaf. Het project is in nauwe samenwerking tot stand gekomen met de wereldwijde organisatie Slow Food waar ook een substantieel deel van de opbrengst naar toe gaat.

In deze prachtige serie staat de symbiotische relatie van de mens met zijn eigen omgeving centraal. De één kan niet gedijen zonder de ander en Rouvre weet dit op zijn unieke wijze vast te leggen. Dat laatste was ook de hoofdreden dat Lavazza hem heeft uitgekozen voor dit project. Dit alles heeft geresulteerd in 12 waanzinnig mooie dubbelportretten. https://www.youtube.com/watch?v=LMlLhFNIpuY&feature=youtu.be" target="_blank">Kijk hier voor een korte filmimpressie.

De expositie is een fotografische reis door de alledaagse heldendaden van zogeheten Earth Defenders. Dit zijn mannen en vrouwen die met moed, trots en toewijding hun project in Azië verdedigen. Deze Aziatische Earth Defenders zijn een bron van hoop voor de lokale gemeenschap en ambassadeurs voor ontwikkeling en een haalbare toekomst.

De expositie wordt op zondag 8 januari 2017 geopend en is tot en met 12 februari 2017 te zien.


Terug naar exposities