/ TOGETHER AT LAST / VIRTUAL GROEPSEXPOSITIE / ROBBERT FORTGENS / ERIC HIRDES / LINDA OVERZEE / MARIËTTE VAN DER VEN

20 dec 2020 / 10 jan 2021

Veel kunstbeurzen zijn dit jaar afgelast. Wij hadden een prachtige show gepland voor de KunstRAI 2020 met de kunstenaars Robbert Fortgens, Eric Hirdes, Linda Overzee en Mariëtte van der Ven. De KunstRAI ging helaas niet door en de overheid kondigde op 14 december abrupt de lockdown aan. Desondanks hebben de kunstenaars hard gewerkt en tonen wij met grote trots alsnog de waanzinnig mooie nieuwe kunstwerken in onze virtuele galerie!

Wij nodigen u graag uit voor de virtuele groepstentoonstelling 
'Together at Last'
vanaf 20 december / 10 januari
Bezoek onze virtuele expositie: http://tiny.cc/p20TAL


MEET & GREET x ZOOM
In het weekend van 2 en 3 januari organiseren wij een kleine meet & greet via zoom met de kunstenaars om te proosten op het nieuwe jaar. 

zaterdag 2 januari
Mariëtte van der Ven      12:00u       
Robbert Fortgens           15:00u     

zondag 3 januari
Linda Overzee                12:00u      
Eric Hirdes                      15:00u       

U kunt zich opgeven voor een groepsmeeting van 30 minuten met een kunstenaar via Zoom door een mail te sturen naar info@project20.nl met de volgende informatie:

Kunstenaar Meet&Greet:
Naam:
Telefoonnummer:
Emailadres:

U ontvangt op de dag en het tijdstip van de Meet&Greet een link op uw telefoon en in uw mail waarmee u kunt deelnemen aan de zoommeeting.

In de komende weken zullen we video's van onze kunstenaars delen en een online tour door de galerie geven. Houd onze social media in de gaten voor het laatste nieuws!


Terug naar exposities