/ Qade Solo Projects 7 - 10 februari 2019 - Stand #16

7 feb 2019 / 10 feb 2019

Van 7 tot en met 10 februari 2019 vindt de kunstbeurs Qade Solo Projects plaats in de iconische Cruise Terminal in Rotterdam. Tijdens deze beurs presenteert Project 2.0 / Gallery twee solo exposities van de kunstenaars Eric Hirdes en Linda Overzee.

De abstracte schilderijen van Eric Hirdes zijn subtiel opgebouwd uit vorm, lijn, kleur en structuur. Met schijnbaar herkenbare elementen beogen ze geen figuratieve duiding, ze verwijzen niet naar een herkenbare werkelijkheid. Daarentegen komen ze op een intuïtieve wijze tot stand.

Linda Overzee maakt een hedendaagse interpretatie van monumentale fresco’s op linnen. Een uniek proces met opmerkelijke resultaten. De fresco’s zijn gemaakt met traditionele materialen zoals pure pigmenten en kalk.

Op woensdag 6 februari 2019 vindt de opening plaats van de beurs. U bent van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn. Stuur een e-mail voor een gratis entreekaart. Deze kaart geeft tevens toegang op andere beursdagen. U vindt Project 2.0 / Gallery bij stand #16.

Graag tot ziens op een van de mooiste locaties van Rotterdam bij Qade Solo Projects gedurende de Art Rotterdam Week! 


Terug naar beurzen