/ Project 2.0 / Gallery op KunstRAI Amsterdam - Stand 42

4 apr 2018 / 8 apr 2018

De KunstRAI Amsterdam vindt dit jaar plaats van 4 t/m 8 april. 

Bij Project 2.0 / Gallery, stand 42, kunt u nieuwe kunstwerken verwachten van Patrick Bergsma, Monique Eller, Marjolein van Haasteren, Atelier Lieverse, Linda Overzee, Maayke Schuitema, Rogier van ’t Slot, Paul Smulders, Eric van Straaten en Ronald A. Westerhuis.

De solostand is dit jaar voor de Belgische kunstenaar Tom D Jones, waarvan de schilderachtige fotowerken uit zijn serie Aether zullen worden gepresenteerd. Tom D Jones is meerdere malen bekroond in grote internationale wedstrijden, waaronder Hasselblad Master Award 2012. Zijn fotografie straalt perfectie in rust en eenvoud uit.

De KunstRAI Amsterdam is één van de grootste en breedste kunstbeurzen van Nederland. Ruim 80 deelnemers uit het binnen- en buitenland tonen werken van top kunstenaars. Een bezoek aan de KunstRAI staat daarom garant voor een schitterende presentatie van hedendaagse kunst!

De openingsavond van de beurs is op woensdag 4 april. Om 19.00 uur wordt de beurs officieel geopend in aanwezigheid van de Spaanse Ambassadeur Z.E. de heer Fernando Arias González, in het kader van Focus Barcelona.

Hier vindt u een gratis uitnodiging voor de feestelijke opening. Deze uitnodiging is tevens geldig op alle andere beursdagen.

Voor praktische informatie over de beurs verwijzen wij u door naar www.kunstrai.nl.

Graag tot ziens op de KunstRAI Amsterdam of op een ander moment in de galerie!