/ Photo London 2019

16 mei 2019 / 19 mei 2019

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Project 2.0 / Gallery dit jaar vertegenwoordigd zal zijn tijdens Photo London!

Deze belangrijke beurs voor fotografie van het allerbeste niveau vindt plaats van 16 - 19 mei 2019 in het iconische Somerset House in Londen. Klik hier voor meer bezoekersinformatie.

U kunt ons vinden in Stand F5 waar Project 2.0 / Gallery kunstwerken toont van vier fantastische portretfotografen; Denis Rouvre, Daniëlle van Zadelhoff, Kourtney Roy en Sacha Goldberger. Een preview van onze beurspresentatie is beschikbaar op de website van Photo London.

Tijdens Photo London zullen in onze stand ook ‘Book Signings’ plaatsvinden, gehouden door Denis Rouvre met zijn intrigerende boek Lamb | Lutteurs du Sénégal en door Daniëlle van Zadelhoff met haar prachtige recente publicatie Daniëlle van Zadelhoff. Een unieke kans om een gesigneerd exemplaar te bemachtigen en de kunstenaar te ontmoeten.

Wij hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor Photo London. Mocht u serieus geïnteresseerd zijn in het bezoeken van onze beursstand, neem dan gerust contact met ons op via info@project20.nl. Wij kijken uit naar uw komst!


Terug naar beurzen