/ Art The Hague Fokkerterminal – Stand 49

26 sep 2018 / 30 sep 2018

Project 2.0 / Gallery nodigt u van harte uit voor alweer de zesde editie van Art The Hague in de Fokkerterminal op de Binckhorst in Den Haag, een karakteristiek en industrieel gebouw. Last but not least vindt u Project 2.0 / Gallery aan het eind van de Fokkerterminal bij stand nummer 49. Via deze link kunt u een gratis uitnodiging voor twee personen aanvragen!

Art The Hague is een eigenzinnige beurs voor moderne hedendaagse kunst die het internationale karakter van Den Haag weergeeft. De beurs verrast dit jaar kunstliefhebbers en -verzamelaars met een sterke selectie van meer dan 50 gerenommeerde galeries uit binnen- en buitenland.

Op woensdag 26 september van 16.00 tot 18.00 is de preview voor genodigden. Om 18 uur opent de beurs voor het publiek. De officiële opening van de beurs wordt om 18.30 verricht door dhr. Ger van Dam, verzamelaar en oprichter van MALcollection Loppersum.

Project 2.0 / Gallery zal dit jaar een fotografie presentatie tonen van de kunstenaars Denis Rouvre, Daniëlle van Zadelhoff, Patrick Willocq, Monique Eller, Julien Chatelin, Robbert Fortgens, Kourtney Roy, Alex Timmermans, Tom D Jones, Rogier van ’t Slot en Casper Faassen.

Graag tot ziens op Art The Hague of op een ander moment aan het Noordeinde!  


Terug naar beurzen