/ Art The Hague 2017

4 okt 2017 / 8 okt 2017

Project 2.0 / Gallery staat dit jaar wederom met een prachtige presentatie op de Art The Hague! Van 7 t/m 11 oktober vindt de beurs plaats in de Fokker Terminal aan de Binckhorstlaan.

Download hieronder uw uitnodiging!

Wij presenteren dit jaar de nieuwste werken van Geert Kollau, Marjolein van Haasteren, Denis Rouvre, Ronald A. Westerhuis, Toon Tullemans, Diederik Storms, Linda Overzee, Jacqueline Bozon, Frank Fischer en Harald Schmitz-Schmelzer.

U vindt Project 2.0 vrijwel direct bij binnenkomst bij stand 9.

Art The Hague is de kunstbeurs die het internationale karakter van Den Haag toont. Ook dit jaar brengt de beurs een grote diversiteit aan professionele eigentijdse kunst. Met een sterke selectie van 45 galeries uit Nederland is de ‘line up’ van Art The Hague zeer de moeite waard. Voor de vierde editie zal de beurs in de Fokker Terminal plaatsvinden op de Binckhorst in Den Haag, een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw.

De feestelijke opening wordt op woensdag 5 oktober om 18.00 uur verricht door Dhr. Jan Teeuwisse, directeur van Museum Beelden aan Zee. Project 2.0 / Gallery nodigt u van harte uit om hier bij te zijn. U kunt hier de digitale uitnodiging downloaden en hiermee gratis de beurs bezoeken.
Er is ook een beperkt aantal kaarten voor de preview voor genodigden op woensdag 5 oktober van 16.00 tot 17.00 uur. Wilt u hier bij zijn, dan kunt u de kaarten ophalen in de galerie aan het Noordeinde 57 zolang de voorraad strekt. U heeft dan tevens de gelegenheid om de prachtige expositie Oppression van Geert Kollau te bezichtigen!

Graag tot ziens op de Art The Hague of op een ander moment aan het Noordeinde 57!


Terug naar beurzen