/ Art 2013 Utrecht

20 Apr 2013 / 28 Apr 2013

Solo Expositie op en tijdens ART2013 Jaarbeurs Utrecht

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de opening van de solo-expositie van Linda Overzee op zaterdag 20 april tussen 14.00 en 21.00 uur tijdens ART2013.

De locatie van de opening is dit maal heel bijzonder; we beginnen op de VIP Preview van ART2013 in de Jaarbeurs Utrecht. Als u ons een mailtje stuurt krijgt u van ons de entree kaart voor ART2013. Mocht u er bij de opening niet bij kunnen zijn, geeft deze kaart u gratis toegang voor 2 personen tijdens de hele beursperiode. Wij zijn te vinden op stand nr. 70

De expositie van Linda Overzee is in Utrecht tot en met zondag 28 april. Het tweede deel van de expositie Abundantia vindt plaats in onze eigen galerie.

FRESCO'S VAN LINDA OVERZEE
Op geheel eigen wijze past Linda Overzee traditionele materialen en frescotechnieken toe, waarmee zij suggesties van tijdsinvloeden zoals erosie en craquelé vastlegt. Metaforen voor vergankelijkheid en onvergankelijke sporen van ontwikkeling, waarvan de betekenis door toedoen van tijd is verrijkt.

Het werk roept indrukken van impressionistische landschappen en expressionistische colorfields op, die de verbeelding verleiden tot het maken van eigen associaties.


Back to expositions