Noordeinde Nocturne | Zaterdagavond 7 maart 2020

Noordeinde Nocturne | Zaterdagavond 7 maart 2020

Het is weer tijd voor het leukste, meest bijzondere en gratis muziek event bij ons in de straat. 🎻 Graag nodigen wij iedereen uit voor de 14e editie van Noordeinde Nocturne.

Het is weer tijd voor het leukste, bijzondere en gratis muziek event bij ons in de straat. 🎻 Graag nodigen wij iedereen uit voor de 14e editie van Noordeinde Nocturne.

Op zaterdagavond 7 maart kunt u genieten van fijne live muziek tijdens meer dan 25 mini concerten op verschillende locaties op het Noordeinde, de Plaats en de Heulstraat. De concerten worden verzorgd door het Hofstads JeugdOrkest, leden van het Residentie Orkest en Koninklijk Conservatorium met de top van de Nederlandse Jazz scène.

Diverse restaurants in het Noordeinde zullen deze avond speciale Nocturne Menu’s serveren en de hele straat zal feestelijk verlicht zijn met fakkels. De galeries, design stores en andere bijzondere winkels openen tot laat hun deuren, dus u kunt optimaal genieten van al het moois dat het Noordeinde te bieden heeft! Klik hier voor meer informatie en updates over het hele programma van Nocturne 2020.

Nocturne in De Galerie Den Haag

Om 19.15 uur zal het ‘Dark Eyes’ kwintet De Galerie Den Haag vullen met traditionele Russische muziek in het thema With Love from the East. Het kwintet van internationale topklasse bestaat uit leden van het Residentie Orkest met Paul-Cristian Turcitu (viool), Sofia Pastor (viool), Estela Briceno Mezquita (viool), Kjetil Ree-Pedersen (cello) en Nicolae Turcitu (accordeon).

We hopen u te mogen ontvangen tijdens Noordeinde Nocturne. Het beloofd een super avond te worden!

22 Feb 2020